• Gecertificeerde kwaliteit
  • Ruim assortiment
  • Een persoonlijk advies
  • Uitgekiende logistiek

Over Silva

Silva is een ‘special brand’ van Van Drimmelen, het familiebedrijf dat sinds 1923 is uitgegroeid tot één van de grootste voorraadhoudende houtbedrijven van Nederland.

Het staat voor kwalteit en een op toepassing geselecteerd assortiment aan hout en plaatmateriaal. Kwaliteitsnormen en milieu vormen een belangrijk onderdeel van het kwaliteitsmerk. Al ons hout en plaatmateriaal is voorzien van het milieukenmerk FSC of PEFC.

Kleurmerk: het Silva assortiment is ingedeeld in toepassingsgebieden. Om een duidelijk onderscheid te maken heeft elke categorie zijn eigen kleur. Het unieke kleurmerk biedt verwerkers de zekerheid dat de toegepaste producten voldoen aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen.

Ons assortiment is verdeeld over diverse hoofdcategorieën waarin u alle benodigde productinformatie en aanvullende informatie kunt vinden én downloaden. Indien u aanvullende (prijs)informatie wenst, neemt u dan contact op met onze helpdesk. Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Tel: 078 610 67 20 of mail naar helpdesk@silva-products.nl.