06-05-2019

Silva Eterno compactplaat

Silva Eterno compactplaat

Kleurstelling
Wat maakt deze plaat uniek? Het voordeel van de Eterno compactplaat is dat het in de meest gebruikelijke RAL-kleuren verkrijgbaar is. Om het plaatje nog mooier te maken zijn de bijbehorende Eterno schroeven in dezelfde kleur te verkrijgen. Het resultaat is dat een perfecte combinatie met het hout- en kozijnwerk en een mooi eindresultaat.

Garantie 10 jaar
Deze plaat heeft een lange levensduur en is uitgebreid getest op slag- en stootvastheid en UV-bestandigheid. De platen worden standaar geleverd met 10 jaar garantie en deze garantie heeft betrekking op kleurechtheid, gelijkblijvende mechanische eigenschappen en vrijwaring van delamineren gedurende deze periode.

Keurmerk
Duurzaamheid is steeds belangrijker. Daarom is de Eterno compactplaat tegen meerprijs ook verkrijgbaar met FSC-keurmerk. 

Meer informatie over de Eterno complactplaat is terug te vinden op deze site. Nog vragen of wilt u meer weten over deze veelzijdige compactplaat, neem dan contact op met de Silva servicedesk: 078 - 610 67 20 of helpdesk@silva-products.nl.